Älska dig själv! ❤️

Hej allihopa!
Idag skulle jag vilja skriva om dagen till ära att börja älska sig själv. Det är något jag har haft svårt för att göra i stort sett hela mitt liv, men något jag har kämpat för att börja göra. Jag älskar inte hela mig, men största delen av mig själv, sen finns det vissa delar som jag inte alls tycker om. Dessa sidor försöker jag att respektera och jobba på för att kunna utvecklas. 

Jag jobbar just nu på att bli snällare mot mig själv och tänka som att jag pratar med en vän när jag pratar med mig själv. Tidigare har jag skällt på mig själv och på min ångest och det har inte hjälpt mig överhuvudtaget att ta mig vidare i livet. 

Jag är så stolt över mig själv som har kommit så här långt på vägen till ett lyckligare liv, jag vet vad jag vill men jag ska inte skynda för mycket, för det gör mig bara illa i slutändan. Jag ska försöka sluta tänka på framtiden och sluta älta mitt tidigare liv, jag ska försöka leva i nuet, ta dagen som det kommer. 
 
Jag vill bara säga till er att ge lite extra kärlek till era nära och kära idag, men ge er själva ännu mera kärlek, för att ni orkar kämpa, för att ni orkar ta er framåt, och för att ni är underbara precis som ni är! ❤️ 
 
Det är svårt, I know. Men det är något som verkligen behövs! Det var min lilla tanke för idag, hoppas ni får en trevlig kväll och unnar er något gott, så hörs vi! 

Hej då! 
Puss & Kram ❤️