Rasist och kvinnohatare

Hej på er alla!
Jag och min sambo kollar Robinson tillsammans och en deltagare har förvånat mig två gånger nu, dels har han uttryckt sig väldigt kvinnoförnedrande och sen även rasisitisk. Asså året är 2022, vi borde verkligen veta bättre. Alla människor är lika mycket värda och det är verkligen något vi borde lära ut till alla. 
 
Att man då kan uttrycka sig på sättet som han gjorde i Robinson, på TV4 är helt sjukt, för de som inte följer Robinson och inte vet vad jag pratar om ska jag förklara händelserna lite bättre. 

Först var det när han hade vunnit en tävling och skulle då få chansen att bo lite finare tillsammans med 3 personer, först valde han två män och sen valde han en av kvinnorna för att hon tydligen skulle passa upp på dem, för att hon just var en kvinna. Det blev en stor diskussion mellan deltagarna, varav en kvinna sa ifrån till honom, hon försökte förklara för honom var felet låg men han fortsatte att visa att han inte förstod henne alls. Och i örådet tar hon tillfället att prata med honom igen om detta, då fortsätter han att uttrycka sig att kvinnan var bra på att ta hand om honom för att hon hade fött barn, sen pekade han på en man i gänget och berättade att han var en väldigt stark man, för att han var just en man. Ännu en gång visar han att inte förstår vad denna deltagare som försökte ta upp diskussionen med honom. 
 
Några avsnitt efter blev han utkastad för att han ännu en gång hade uttryckt sig illa, denna gång väldigt rasisitiskt. Han hade sagt N-ordet till en av kvinnorna i ett sammanhang om hennes hår. Alltså att man inte förstår att N-ordet är ett ord som man verkligen inte borde säga är så sjukt för mig. Att man inte vet betydelsen av ordet gör mig så jäkla chockad. Nej, vi borde verkligen veta bättre.. Hur kan man trycka ner en annan person beroende på vilket kön personen har eller vilken hudfärg personen har? Han hade också sagt i intervjun att han inte menade något illa när han kallade henne för det, som att det gör det rätt att säga N-ordet. 

Lär er allihopa att man ska aldrig trycka ner någon, aldrig säga N-ordet. Tack för mig! 

Hoppas allt är bra med er! 
Hej då!
Puss & Kram