MYSMYSMYSMYS helg!

Halloj alla söta läsare! :)
Som nog inte är så många, eftersom jag suger på att skriva inlägg till bloggen :P
Menmen, jag försöker ju och det är ju huvudsaken! ;)

Denna helg har varit mysmysmys helgen!

I fredags vart det återträff med Annika, Evelina och Karin, och eftersom vi har bråkat typ allihopa, trodde jag att det skulle bli jätte pinsamt att träffas igen, men vi hade skitskoj! En roadtrip runt i Västerhanninge, Eve jävlades med mig, hon vet att jag är mörkrädd, så hon körde rakt in i en skog, så lilla jag började typ gråta och skratta samtidigt!
Och gissa, alla andra skrattade åt mig! :P
Fick lite öl i magen, och en hel del cigg!
Kom hem tjugo i två!
Och då satte jag mig och drack te och åt choklad! :)
Gick sen och la mig!

I lördags vaknade, kollade på tv, och sen fick jag skjuts av pappa till Jakan, mötte Johanna, tog en Chai Latte på Wayéns, tog tåget till Bro, mötte Jessica, tog en pizza, gick hem till henne, kollade på film, åt godis och drack Cola!

Igår kom jag hem, chillade lite, sen gick jag och Amanda till Vällingby och kollade på bio :) Vi såg "Tusen gånger starkare", bra film, borde kollas på! ;) Myste med Pepsi Max och Mjölkchoklad Polka! :)

Kom på inatt att jag hade Matteprov/Engelskatest, eftersom jag inte har pluggat på något av dem, bestämde jag mig för att skita i att gå i skolan, plus att jag har ont i hela min kropp! Men sen har jag bestämt mig att börja slita mera i skolan,
går ju fan i trean nu!

Men nu ska jag kolla vidare på internet! ;)
Så bye bye!
Puss o kram