Förlåt..

Hej!
Just nu sitter jag hemma hos älsklingen min och väntar på att han ska komma hem, han och hans familj jobbar inatt och de kommer inte hem förrän vid 7, så jag är hemma hos dem och passar lilla Falcon (okej, han är inte liten utan snarare ganska stor, jämfört med lilla Cesar i alla fall :P)

Vad som har hänt på den senaste tiden är en hel del, jag har klarat av min praktik, dock inte så bra som jag trodde och hoppades i början, för när praktiken väl började, så gick all gnista av mitt liv ur, varför skulle jag vara på praktiken när jag lika gärna kunde vara med pojkvännen och några av mina vänner? De fick mig att må bättre, men det vart ju bara kortvarigt, för när jag inte var med dem, när jag satt ensam i mitt rum och grät, ville jag bara bort, bort från livet, bort från allt, i alla fall bort till min pojkvän eller en tjejkväll med någon av mina underbara vänner. 
Den veckan slutade med för många cigg och för mycket alkohol...

Den veckan förstörde min vecka som kom efter ett tag, då jag fick magkatarr.. Jag såg det som ett straff för hur jag hade levt mitt liv innan..

Så ärligt talat jag skäms över hur jag har betett mig mot mina underbara vänner och min praktik, som jag faktiskt trivdes på, trots att jag inte var så bra på att visa det.. Jag var där 82 timmar av all praktik och var borta 80 timmar av praktiken, usch på mig egentligen, men inget kan ju ändras på nu i efterhand...
Just nu är det mycket jag ångrar från vad som har hänt på senaste, som tur är har de flesta förlåtit mig, utan vissa, de personer som betyder mycket, men som jag har skitit i och som har fått leva sina liv utan mig, men det ska jag försöka ändra så bra som möjligt..

Jag saknar vissa vänner som var för länge sen man träffade, men hur ska man göra för att få dem tillbaka? Hur ska man få dem att förstå att det är nu jag behöver dem som mest?

Lätta frågor, men svåra svar, svar som jag inte riktigt har kommit på ännu, men hoppas att jag kan komma på det snart, så många gånger som jag har sagt förlåt till dem, och betett mig som en idiot efter förlåten, vem i hela friden vill ha en sån vän? En sån vän som behandlar vänner som skit, är det ens en vän?

Men nu ska jag sluta vara en dålig vän, och försöka fixa allt som jag har förstört.. Och jag hoppas att det kommer funka, för ärligt talat, om det hade varit någon annan som hade betett sig likadant som jag har gjort hade jag inte pallat umgås med den nu...

Men från att gå till det negativa till det postiva, från det som har hänt förr till framtiden..
Så imorgon ska jag, Jojo och älsklingen min, äta ute, dricka och kolla brasan, och jag hoppas det blir en riktigt bra kväll, med några av mina nära och kära..

Och snart är det ju studenten, trots att det är mycket kvar att göra, så ser jag fram emot studenten en hel del, så den dagen får gärna komma snart..

Men nu ska jag sluta ta upp alla den här tiden ni har gett för att läsa detta, och försöka öppna religionsboken och börja läsa till provet, om 4 timmar och en kvart kommer min lilla älskling hem, och det längtar jag till..

Hej då!
Puss o kram


Bild på mig och älsklingen, en dålig bild jag vet, för den togs med min
mobil, men ändå, mitt hjärta kommer alltid att slå för dig, jag älskar 
dig! ♥
Just nu saknar jag dig, men snart får jag ha dig här hos mig igen! ♥