Lite random bara, hoppas ni står ut! :P

Halloj!
God morgon eller god natt, det får ni avgöra, jag kan inte sova för jag känner mig jättepigg :P Plus att jag behövde skriva lite kände jag :P Länge sen sist ju..
Igår jobbade vi i Nyboda, vi satte upp reklamen i CX vagnarna, sjukt jobbigt, för vissa stod utomhus, så fick leka lite apa typ :P Vi klarade det i alla fall, vi var typ klara vid 7 och var hemma 8, hoppade in i duschen, såg på Big Brother medan vi torkade och sedan sov vi i några timmar...
Idag var jag och mamma på chokladprovning, sjukt nice! Det är en sån grej man måste göra, finns bra priser på upplevelse.se! ;) Fick testa lite choklad, mamma köpte lite till mig, ett paket med tryfflar med hallonsmak, för de var med i själva chokladprovningen, sjukt goda! :D Och sen ett pralinhjärta som det står "Jag älskar dig!" som jag skulle ge till älsklingen min! :P Så det fick han när vi träffades.. Men i alla fall, jag pratar om dagen i rätt ordning, vi var på chokladprovningen, mötte syrran vid tunnelbanan, gick sedan och käkade, var vet jag inte riktigt, men på väg mot Karlberg i alla fall :P Åkte sedan pendeln till Jakobsberg och sedan taxi hem, gick ut en långpromenad med vovven :D Kollade på tv, vi såg Bröllopsfotografen! :D Och sedan åkte jag hem! NU ska jag försöka sova faktiskt :P För det behövs! :P

Imorgon ska vi börja flytta! ;)
Ja, vad har jag mer att säga? Ingen aning faktiskt :P Mer än att jag saknar en gammal vän till mig, vi förlorade kontakten för ca 1 år sen och ja, det blir inte lättare när alla nämner den personen hela tiden! Men om du läser detta, du är fortfarande saknad, älskad och underbar!
Så hör av dig! Nej, men det behöver du inte, jag vill att du ska göra det med egen vilja och inte för att du blir tvingad till det! ;)

Nej, nu ska jag sova!
Så god natt på er!
Puss o kram
P.S Detta är ej ett fylleinlägg, eftersom jag drack bara 2 glas vin ikväll, det är mera av ett trötthetsinlägg! D.S