Vrf kan folk aldrig sluta döma folk? Och vad har folk med andras liv att göra!

Jag måste skriva av mig lite...
Jag har alltid tyckt det här med dömande är sjukt! Att folk aldrig kan sluta lägga sig i andras liv, de vet inget om dens liv och deras anledningar till allt!

Anledningen till att jag kom på detta var för att jag har precis börjat läsa om en mamma som var med i Familjen Annorlunda, en serie som går ut på att man får följa familjer där det är många barn i! Hon skriver många gånger att folk skriver kommentarer på både hennes blogg och även på programmets hemsida! Att det är helt sjukt att ha många barn och typ allt möjligt.. De dömer!

Då börjar man ju tänka efter lite:
1. Vad vet de om allt och alla?
2. Hur kan de veta allt?
3. Vad har de med det att göra?

Det är inte bara denna situationen, utan i allt! Mammor som är för unga, utseenden på folk, vad folk handlar! Allt!!

Vad har folk för tråkiga liv att de måste döma och lägga sig i saker de inte vet något om?

En mamma som har många barn t.ex. kan inte ta hand om alla barnen utan de måste ta hand om sig själva, familjen har inga pengar och kan aldrig göra något, bla bla bla... Men de har ju det viktigaste - KÄRLEK!

En mamma som är för ung t.ex. kan inte ta hand om sitt barn för att de är för unga, de inte har några pengar och att de är alldeles för själviska och skiter i sina barn, och låter typ deras mor/far föräldrar ta hand om dem! Hur fan vet ni det?

Visst folk kommer aldrig sluta döma, men de borde tänka om lite! De borde tänka tillbaka på hur det känns själva att bli dömda! Alla har inte valt det livet de har valt! Huvudsaken är ju att de är lyckliga i sina val och att de klarar av det! Men det har ingen annan med att göra! Mitt sista ord: Sluta döm folk som inte är som du, inte ser ut som du och inte har valt samma val som du har gjort, du är lycklig mitt ditt liv, men tro mig, de kan vara lika lyckliga i sina liv!