Vänner som har blivit bekanta... ❤

Hej på er!
Idag tänkte jag skriva av mig lite angående min psykiska ohälsa. Jag har i stort sett lidit av psykisk ohälsa i hela mitt liv. Jag försöker göra så gott jag kan för att få må bättre och ha ett bättre liv. Men sen kommer vi till såna här dagar, oftast brukar det vara dagen efter jag har gjort något riktigt kul. Jag var igår i stan med en vän, vi promenerade (det spöregnade ibland!) och vi käkade lunch samt fikade, jag hade det så mysigt, men jag inser att pga min depression som jag har haft ett tag nu så har jag missat så mycket. 

En del vänner som jag umgicks med förut är nu bara bekanta, vi skulle hälsa på varandra om vi sågs men inget mera. Jag ser det som de delar på sociala medier men mer än det är det inte. Jag önskar att jag kunde vrida tillbaka klockan från att jag tog studenten och börja om, vara mer delaktig i deras liv och göra allt för att kunna hålla dem kvar, men det är tyvärr försent. De har börjat leva ett liv utan mig.

De vänner som har orkat stanna kvar är de bästa vännerna som finns, jag älskar dem så mycket! Jag är så jäkla tacksam över att de orkar vänta tills jag ska må bättre och orka träffa dem, men jag inser att jag missar så mycket från deras liv, jag vill veta allt som har hänt i deras liv!  

Hur ska man göra för att få tillbaka sina gamla vänner? Eller ska man räkna dem som borta? Om du läser detta och känner att du är en av de vänner som jag har försummat så vill jag bara säga förlåt för att jag var en sådan usel vän.

Hoppas allt är bra med er som läser och hoppas ni tar hand om era nära och kära, man vet inte hur länge man har kvar dem i sitt liv. 

Hejdå!
Puss & Kram
 
Bild från igår när jag tog en promenad i stan med min fina vän 
Ingen fotobeskrivning tillgänglig.