5 dagar kvar, sen åker vi till Amsterdam! :D ♥

Hej igen!
HAHA, som sagt BOOOOOOMB! Jag ville göra ett till inlägg för det första var ju en sammanfattning och nu ville jag skriva lite om mitt liv nu lixom. 
 
Idag var jag med Eve, Denice och Cassandra i Vällingby, vi shoppade och jag köpte 3 saker! Vi gick runt ganska mycket, käka lunch på Donken, hehe! Älsklingen kom dit och vi åkte och hämtade Vanessa på dagis, åkte sen och fika på Ekerö Centrum, hem, middag och sen bara tagit det lugnt! :D
 
Om ca 5 dagar åker jag och mamma till AMSTERDAM! Ååååh, det ska bli så kul, ser verkligen fram emot det, och NEEEEJ, vi ska inte dit för att knarka.
1) Jag knarkar inte!
2) Jag ska dit med min mamma?!?! DAH! :P
 
Vi ska dit mestadels för shopping (hallå, känner ni inte mig eller? :P) och Anne Franks museum.
 
När jag var liten läste jag hennes dagbok om hennes liv, hon var judinna under andra världskriget. Det handlar om henne och hennes familj, när de mestadels lever undangömda för världen, när de får hjälp av utomstående för att kunna överleva... Hur det är att bo ihop med en massa människor man knappt känner och ändå försöka leva och uppskatta livet med de små förmåner de hade just då. Och en hel del skräck, skräck för att nazisterna skulle ta sig in och hitta dem, skräck för att inte veta något om vad som ska hända dagen därpå. Och trots allt det, handlade boken om tjejproblem och andra problem. 
 
Denna bok var en bok som jag föll för direkt, och jag vet inte hur många gånger jag har läst den. Det är en av de bästa böckerna som jag har läst. En bok som fastnar helt enkelt.
 
I alla fall, så jag och mamma bestämde oss för just Amsterdam, för att kunna se museumet, det ska bli riktigt spännande, och väldigt lärorikt tror jag. Vad jag har fattat det, så får man gå in i den fabriken som de levde undangömda. Men vi får se hur det ser ut när jag kommer dit. 
 
 
 
Om ni inte har läst boken borde ni göra det! :D
 
Nu ska jag sova faktiskt, så god natt!
Puss & Kram